De 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China (Kantonmarkt) zal in Guangzhou vanaf 15 tot worden gehouden 19 Oktober.

October 15, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over De 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China (Kantonmarkt) zal in Guangzhou vanaf 15 tot worden gehouden 19 Oktober.

De 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China (Kantonmarkt) zal in Guangzhou vanaf 15 tot worden gehouden 19 Oktober.
De themaslogan van de 130ste Kantonmarkt is „Kanton Eerlijk Globaal Aandeel“ en „Kanton Eerlijk Globaal Aandeel“ in het Engels.

„Voordelige Wereld van de kanton drukt de Eerlijke Wereld wederzijds“ de functie en merkwaarde van Kantonmarkt uit. De originaliteit kwam uit „Brede Interactie voort en het Ten goede komen van de aan Wereld“, opnemend het concept „Universele Harmonie, Harmonie en Coëxistentie“, benadrukkend de algemene verantwoordelijkheid van China voor epidemische preventie en controle en economische en sociale ontwikkeling die, die de wereldeconomie stabiliseren, en aan al mensheid ten goede komen onder de nieuwe situatie.
Welkom om onze cabine, Cabine 018, Zaal 10,1, voor overleg en bedrijfsonderhandeling te bezoeken.

laatste bedrijfsnieuws over De 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China (Kantonmarkt) zal in Guangzhou vanaf 15 tot worden gehouden 19 Oktober.  0laatste bedrijfsnieuws over De 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China (Kantonmarkt) zal in Guangzhou vanaf 15 tot worden gehouden 19 Oktober.  1laatste bedrijfsnieuws over De 130ste de Invoer en de Uitvoermarkt van China (Kantonmarkt) zal in Guangzhou vanaf 15 tot worden gehouden 19 Oktober.  2