China Kingmax Industrial Co.,ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel
  • China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel
  • China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel
  • China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel
  • China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken: KONMAX
Opgericht Jaar: 2001
Export pct: 90% - 100%
Inleiding

Is Industrieel Co. van China Kingmax, Ltd, een professionele fabrikant en een leverancier die zich in het produceren, het onderzoeken, marketing, verkopende commerciële jus d'orangemachines, jus d'orange vendind machine, koffieautomaat, sneeuwbrijmachine, juicer trekker, van de de automaatmachine enz. van het dranksap de machines van het de keukenvoedsel specialiseren. Wij hebben onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten en het systeem voor kwaliteitscontrole om de producten te verzekeren voldoet klanten aan vereisten wat in verschijning of kwaliteit. Na jaren zijn de innovatie en de ontwikkeling China kingmax meer en meer belangrijke drankleverancier in de binnenlandse en overzee markt en het genieten van een van goede reputatie door onze klanten geworden.

China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 0

China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 1
Met 10 QC, 6 ingenieur, 150 arbeiders, 3 productielijnen 15.000 het gebied van de vierkante metersproductie, kunnen wij u van onze onafhankelijk ontworpen productie voor uw gespecificeerde requirements.with voorzien vele jaren van productieervaring, absorbeert ons bedrijf en introduceert een verscheidenheid van geavanceerde technologieën en uitstekend verwerking en het testen materiaal, en legt ISO-strikt het certificaat van Ce van kwaliteitscertificeringnormen en de goede systemen van de naverkoopdienst ten uitvoer. Wij hebben het vertrouwen van vele klanten gewonnen en onze producten worden uitgevoerd naar de markt van Europa, Rusland, India, de Oekraïne, Nepal, Zuid-Afrika, Indonesië en andere landen en gebieden. U bent altijd welkom om onze website of onze fabriek te bezoeken. Wij zijn meer dan gelukkig om u onze technologieën en capaciteit te tonen. Voorts zijn OEM & ODM aanvaardbaar, kunt u ons uw ontwerp verzenden, kunnen wij samenwerken om win-win voordelen te maken waar komen.

China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 2
De stok van China kingmax aan „kwaliteit komt eerst, de dienst altijd het best " bedrijfsidee, en vergt kwaliteit in prioriteit omdat wij slechts hoog geloven - de kwaliteit kan de markt nemen en de concurrentie winnen. De drankmachines hebben dichte connetion aan onze gezondheid, daarom doen wij altijd ons beste en nemen uiterste sociale responsbility over zoals wij de hele tijd. China kingmax behandelt elke klant hetzelfde geen kwestie hoe groot of klein uw orde zou zijn, wensen wij om al onze klanten te maken oprecht en betrouwbaar voelen om met ons samen te werken.

China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 3

China zal kingmax zijn verrichtingsstructuur blijven verbeteren en zijn risicobeheercapaciteit bevorderen, ook, het bedrijf zal nemen altijd talenten als kernmiddel, en zal blijven het collectieve concurrentievermogen verbeteren om het bedrijf in een vlaggeschipleverancier in termen van speciale grondstoffen verwerkende goederen en een geïntegreerde handelsprovider progressief te bouwen. Als u een nieuwe klant bent, zult u genieten van doend de eerste zaken met ons.

 

China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 4

China Kingmax is geëngageerd aan de samenwerking van de verdelers van uitstekende kwaliteit rond de wereld, en streeft ernaar om verdelers op grote schaal in verschillende landen te ontwikkelen. Wij zullen handelaars helpen om producten, verkoop, naverkoop te bevorderen, en tentoonstellingssteun te verlenen. In de loop van de jaren, hebben de tentoonstellingen van ons bedrijf over de hele wereld uitgespreid. De tentoonstelling zal met lokale verdelers worden gehouden om zorg-vrije naverkoopsteun aan lokale verdelers te verlenen.

China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 5

Dit is onze tentoonstelling van Frankrijk met onze lokale agent, kunnen wij u helpen uw firmanaam, producten enz. adverteren om uw verkoop te steunen en uw lokale klanteninformatie te geven om u te laten orde met hen maken.

China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 6

Dit is onze tentoonstelling van Japan, is het vers gedrukte sap een gezonde levensstijl en zeer populair in ons leven. Of het bij luchthavens is, hotels, restaurants, scholen, geschiktheidscentra, kunnen wij onze machines overal zien.

China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 7
Als wij zaken hebben gemaakt, zult u voor altijd onze meest respectieve verdelers zijn. Wij reactie uw onderzoeken binnen 24 uren van Maandag aan Zaterdag, wij verschepen orden en verstrekken steekproeven om uw behoeften te vangen, brengen ons uw OEM/ODM-projecten, vandaag verzenden ons e-mail en wij zijn bereid om u in uw verzoek bij te staan.

Geschiedenis

Gevestigd in 2001, kingmax hebben meer dan 13 jaar die produceren en het uitvoeren de ervaring in ingediend dit, bedrijf vergt kwaliteit in prioriteit en elk detail van klantenvereiste om klant tevreden te maken.
Van bij het begin die aan het verschuldigd zijn van ons eigen verkoopteam produceren om over de hele wereld te verkopen, onze kwaliteit strikter en strikter wordt om aan onze klantenbehoeften te voldoen. Met de het uitvoeren hoeveelheid en de diverse klant, kingmax aanbiedings verlagen OEM zich en ODM de dienst aan onze klant met inbegrip van klantenembleem, verlagen zich karton, verlagen zich etiket enz.
1. Gevestigd in 2001, assembleert het begin met de oranje juicer machine, de machine van de sapautomaat.
2. In 2003, beginnen wij om alle oranje juicer machine en de machinevervangstukken te veroorzaken van de sapautomaat.
3. In 2004, beginnen wij de machine van de ijssneeuwbrij te produceren. En al machine verkregen wij Ce certicate.
4. Tegen het jaar van 2006, word een betrouwbare en betrouwbare leverancier in China en top 5 in ingediend
5. In 2008, werken wij met wat groot overzee bedrijf die zoals Frucosol, GBG enz., samen onze verkoop in de internationale markt uitbreiden en bereiken grote reputatie.
6. Van het jaar van 2009, werken wij met internationlkoper om samen sommige machines volgens hun vereisten zoals Citrocasa te ontwerpen.
7. Jaar van 2010 kregen wij ISO90001 DOOR AVIC
8. Jaar van 2012 werken wij met de klant van Japan en ontwerpmachine samen voor hen na één jaar het testen.
9. Jaar van 2013 huren wij pakhuis in de V.S. en beginnen onze machine op Ebay en Amazonië te verkopen.
10 .2014 Jaar breidt ons bedrijf schalen uit en koopt nog eens drie lagen bouwend om te produceren en te werken.
11. Jaar van 2015 met het snelle de groei verkopen op Amazonië huren wij een ander pakhuis in Boston de V.S.
12. Jaar van 2016 dat wij octrooi over ons zelfonderzoek hebben aangevraagd en de ontwikkeling installeert materiaal.
13. jaar van 2018 verkrijgt ons bedrijf CITIZENS BAND certficate, wat door vele landen zoals Austrialia, Rusland, Oostenrijk, Israël, de Tsjechische republiek enz. van België wordt bekrachtigd
14. Jaar van 2017 kregen wij UL-certificaat voor de Canadese markt van de V.S. en.
15. jaar van 2017 kregen wij ETL-certificaat voor de markt van de V.S.
16. Jaar van 2018, wordt ons embleem KONMAX goedgekeurd.

 

Dienst

Kingmax biedt one-stop oplossing aan & hotelreserves aan, fabriek die, sourcing, kopend controleert bezoekt, 
kwaliteitscontrole, de opslaande, logistische dienst die, douane en uw orde ontruimt volgt onophoudelijk aan 
laat u toe genieten van kopend in China.

 

1. Verkoop en Marketing Strategie voor wereldwijd  
1)Ontwikkelt internationale verdelers en agenten overzee om ons product te vertegenwoordigen, dat onze verplichting aangaande de kwaliteit van het gezondheidszorgproduct deelt.
2)Wij stemmen in OEM/ODM warm met samenwerking en wederzijds R&D voor om het even welk uniek en voordelig product.
3) Wij bronwereld belangrijke producten en technologie vestigen win-win vennootschap.
4) Meer dan 20 verkoopdistributienetwerken in belangrijke provinciale hoofdstad en China ontwikkelden gebied om onze producten te vertegenwoordigen.
5) Online winkelcomplex, dat voor de elektronika van de huisgezondheid en medisch hoofdzakelijk materiaal is.


2.Different pakketvereisten om de vraag van verschillende klanten te ontmoeten:
1)Voor steekproeftest gebruiken wij gewoonlijk houten geval om de machine in te pakken omdat steekproef die gewoonlijk door uitdrukkelijk wordt geleverd.
2)Voor containerorde wij in te pakken karton goed keuren omdat de container aan onze fabriek zou komen om de goederen op te nemen, uploadt geen behoefte en downloadt.
3)Voor speciale vereisten kunnen wij dienblad schikken om de goederen te beschermen.

 

3. Logistiek voor Zaken Wereldwijd van Shanghai, Ningbo China
1) Als de klant agent heeft aangesteld om verzending te schikken, kunnen wij de goederen naar benoemd pakhuis verzenden, dat gemeenschappelijke FOB termijnen is.
2) Als de klant geen agent heeft, kunnen wij hen helpen om verzending aan de bestemmingsluchthaven van klanten, zeehaven te schikken.
3)Als de klant geen duidelijke douane in land van bestemming wil hebben wij agent om douane te ontruimen, betalen belasting en levering de goederen aan benoemde klant plaatsen.
dat roept DDP.


4. Technologie en kwaliteitswaarborg aan onze cliënten
1)Gediplomeerd door ISO9001, CCC, VDE-Ce, enz.
2) De uitstekende kwaliteitscontrole om nooit rekening daar te verzekeren is om het even welke afwijking in de hoge niveaus van onze producten.
3) Inspanningen om de hoogste kwaliteitsproducten met geteste prestaties met lange levensuur, betrouwbare en vlotte verrichting in zijn toepassingenplichten en toegevoegde waarde te leveren.

 
5. Na de verkoopdienst
Onze werkende team en verkoopteams kunnen de dienst van de snelle en hoog rendementnaverkoop voor ons product waarborgen dat aan overal van globaal wordt verkocht.
Als zo om het even welke vraag hebben, contacteer ons enkel op om het even welk ogenblik bij uw gemak!


6.Different de betalingsdienst:
1)Paypal: Voor kleine orde zoals steekproef, die geschikt is over te brengen 
2)het westenunie: Voor minder dan USD2000-orde 
3)Telegrafische overdracht: als u e-beleggend systeem hebt kunt u het doen online, of u kunt naar bankteller gaan.

Ons Team

Om de betere dienst aan onze klant aan te bieden, kingmax reeksen - omhoog na de verkoopdienst, vertrekt de onderzoekafdeling, het kopen, vertrekt de verkoop, beheer enz.
Kingmax heeft onze eigen kwaliteitscontroleafdeling die persoon heeft 6, is de kwaliteitscontroleafdeling hoofdzakelijk verantwoordelijk voor inkomend materiaal controlerend, procedure controlerend, finnished het controleren en vóór-verscheept
het controleren. Al deze verwerken en het werk maakt onze productenkwaliteit is buitengewoon in de wereld en het grootste deel zeer van onze cliënten zoals onze productenkwaliteit.

QC Procedure:
Vanaf AQL-II, maken wij 100%-inspectie op elke producten.
1. Materiaal die controleren: strikt voldoet controle die van materiaal, aan internationale gevraagde normen de gebruiken;
2. Halffabrikateninspectie: gebeëindigde productinspectie vóór 100%;
3. Productielijntest: met het werkteam of gegevensingenieur dat matchines en lijnen bij vaste periode zal inspecteren.
4. Gebeëindigde prodcuct inspectie: kwaliteit en bezits de test vóór producten wordt ingepakt en geladen.

 

China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 0China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 1
De Verkoopafdeling van de Kingmax Buitenlandse Handel
 
 
China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 2
Kingmaxvergadering
 
 
China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 3
Kingmaxwerknemer het trainning
 
 
China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 4
Kingmax Jaarlijkse Partij
 
China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 5China China Kingmax Industrial Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 6
Productiepersoneel opleiding